Roep mee op!

Roep je klanten, inwoners, vrienden, collega’s en iedere andere Brabander op om mee te doen met deze goedbedoelde actie.

Vraag ze bijvoorbeeld om deze oproep te delen via hun social kanalen of whatsapp-groepen. Gebruik daarbij gerust onderstaande plaatjes en voorbeeldteksten.

Oproep website/Nieuwsbrief

Positiviteitsvaccin voor jouw favoriete locatie of accommodatie in Brabant

Horeca, attractieparken, B&B’s, dierentuinen, klimbossen, kanoverhuurders, theaters, evenementen, hotels; de toeristisch-recreatieve sector piept en kraakt onder het coronageweld. Tijd om onze Brabantse ondernemers massaal een hart onder de riem steken in aanloop naar het nieuwe toeristische seizoen, als de deuren weer open mogen. Al is het op een kier: iedere gast telt! Gezelligheid in Brabant moet straks weer zegevieren als nooit tevoren.

Stuur daarom nu een (digitaal) wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap aan je favoriete stamcafé, kinderboerderij, vergaderlocatie, restaurant, tonprater, cateraar, erfgoedlocatie en aan alle andere Brabantse ondernemers die je een warm hart toedraagt. In een paar eenvoudige stappen geef jij dat welverdiende steuntje in de rug. Opdat deze ondernemers straks weer een overvloed aan gasten met die typische Brabantse gastvrijheid kunnen ontvangen. Doe mee! Kijk op www.kaartjevoorbrabant.nl en verstuur (gratis) zoveel digitale kaartjes als je wilt. 

  • Gebruik een van de bijgeleverde afbeeldingen bij de tekst. 
  •  Verander gerust de voorbeelden van type ondernemers. 
Oproep Social Media

Geef ook jouw favoriete kroeg, restaurant of theater in aanloop naar het nieuwe toeristische seizoen een welgemeend (gratis) positiviteitsvaccin met de actie www.kaartjevoorbrabant.nl. Doe mee! #kaartjevoorbrabant

  • Gebruik een van de bijgeleverde afbeeldingen bij de tekst. 
  • Verander gerust de voorbeelden van type ondernemers in verschillende posts. 
Aanrader!! Oproep Whatsapp

☝️ Toffe actie! Stuur ook (gratis) een paar kaartjes en deel dit bericht ook in al je WhatsApp-groepjes! www.kaartjevoorbrabant.nl #kaartjevoorbrabant 

  • Gebruik een van de bijgeleverde afbeeldingen bij de tekst.